Nové výzvy z OPPI

Ministerstvo průmyslu a obchodu jako Řídící orgán Operačního programu Podnikání a inovace oznámilo dne 30. 4. 2014 záměr vyhlásit výzvy k podávání žádostí do programů Rozvoj a Potenciál.

Výzva D8 - Provádění aktivních a preventivních opatření na pracovním trhu

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR odbor implementace fondů EU vyhlašuje výzvu k předkládání grantových projektů v oblasti Posílení aktivních politik zaměstnanosti pro Ústecký kraj, Karlovarský kraj a Moravskoslezský kraj.

Zvyšování kvality ve vzdělávání - výzva č. 55

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje výzvu k předkládání žádostí individuálních projektů ostatních z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, v oblasti podpory - zvyšování kvality ve vzdělávání.

Zvyšování kvality ve vzdělávání - výzva č. 54

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje výzvu k předkládání žádostí individuálních projektů ostatních z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v oblasti podpory 1.1 - Zvyšování kvality vzdělávání.

Podpora sociální integrace a sociálních služeb - výzva č. D7

Podpora systémových aktivit v systému sociálních služeb především ve vztahu k zákonu o sociálních službách, souvisejícím právním normám a k transformaci sociálních služeb.

Integrace sociálně vyloučených skupin na trh práce - výzva č. D6

Cílem výzvy je posílení pracovní integrace osob ohrožených sociálním vyloučením či sociálně vyloučených, odstraňování bariér znesnadňujících jejich rovnocenný vstup a udržení se na trhu práce.