Dotace pro rozvoj měst v Karlovarském a Ústeckém kraji

Dotace určené na zvýšení kvality života obyvatel středních a malých měst a zvýšení atraktivity středních a malých měst pro návštěvníky a investory.

Podpis smlouvy se Správcem Fondu rozvoje měst

Řídící orgán Integrovaného operačního programu (IOP) pilotně ověřuje realizaci finančního nástroje JESSICA. Jeho cílem je opakované využití prostředků ze strukturálních fondů EU k investicím do rozvoje měst v oblasti podpory 5.2 „Zlepšení prostředí v problémových sídlištích“ s možností zapojit do správy i subjekty ze soukromého sektoru. Podpis smlouvy se Správcem Fondu rozvoje měst otevírá cestu k prvním úvěrům na rekonstrukce bytových domů.

EU a Turecko otevřely po třech letech novou kapitolu v přístupových jednáních

Po více než třech letech byla otevřena nová kapitola vyjednávání mezi Evropskou unií a Tureckem, když se strany dohodly na pokračování v přístupových jednáních. Kromě toho zesílila možnost uvolnění vízové povinnosti pro turecké občany cestující do EU, informovala dnes agentura DPA.

CzechInvest představí v Ostravě nové možnosti čerpání dotací z OPPI

Nově otevřeným výzvám k Operačnímu programu Podnikání a inovace (OPPI) se bude věnovat seminář ostravské pobočky CzechInvestu, který se koná už v pátek 1. listopadu.

Odborný seminář - "Finanční fórum"

6.11.2013 se v Praze uskuteční odborný seminář s názvem "Finanční fórum". Je určen podnikatelům a malým a středním firmám a bude se na něm konzultovat o různých problémech s předními odborníky. O čem přesně?

Česko-britský seminář "Financování a kapitálové trhy"

16. září se v Praze v budově Na Františku MPO ČR uskuteční bezplatný česko-britský seminář o financování českých inovativních firem s názvem "Financování a kapitálové trhy".